C.fr C.luj are A.rbitri

In aceasta seara ne-a fost dat sa vedem inca o evolutie penibila si vadit partinitoare, catre una dintre parti, a unei brigazi de arbitri. Inca de pe vremea in care il ridicau in slavi pentru curaj aratat pe teren, dl Bricheta, are pusa o eticheta de arbitru al stelei. Eticheta este una inventata da penibilii din presa romaneasca de sport, iar toate comentariile aberante facute la adresa acestui arbitru nu fac decat in a influenta activitatea pe care acest ca(ca)valer al fluierului o are de fiecare data cand o arbitreaza pe Steaua. Din momentul fatitidic al brichetei care i-a ucis ultimii 2 neuroni functionali pe care il mai avea, acest penibil al fluerului in fiecare meci al stelei in care a evoluat la centru a cautat sa faca tot posibilul sa arate ca nu tine cu Steaua.
In meciul din aceasta seara Deaconu dupa un inceput fulgerator cu un galben acordat aiurea a sfarsit prin a-l pasui pe Marin de un al doilea cartonas la faultul sanatos facut la Culio. Este adevarat ca Marin nu merita galbenul acordat la un "umar la umar" cu acelasi zugrav. De asemenea milostivul Deaconu l-a iertat pe Traore de un rosu clar la o intrare dura la aiuritul Plesan.
Oricum una peste alta Deaconu a aratat inca o data ca e un arbitru PROST.
In antiteza cu prostia lui Mr Bricheta este in schimb dl. Mircea "stegulet" Orbulet, care nu a vazut offside-uri cat China la Traore sau la Kone. Dupa cum ii spune si numele Orbulet, nu a vazut niste pozitii in afar jocului inc are s-au aflat atacantii mai sus amintiti ai Clujului.
Orbulet a vazut totusi un offside inexistent la Kapetanos si a ridicat ciotul cu steag, orpindu-l din cursa spre gol pe golgeterul campionatului. Am spus totusi ca acest "Chiorulet" este in antiteza cu prostia lui Deaconu, deoarece el in mod sigur face parte din echipa care va aduce titlul nr.2 la Cluj. Un titlu ce va fi din nou laudat prin presa sportiva de 2 lei a tarii, care nu este in stare sa vada niste lucruri evidente.

Evolutia echipei Steaua, totusi nu este scuzabila de micile sicanari din partea celor 3 cavaleri ai fluiericilor. Dar este clar ca in momentul in care se umbla cu ocaua mica, in cazul valorilor apropiate diferenta se face de monedele lipite pe talerele cantarelor.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More