Pantelis Kapetanos a fost convocat la nationala Greciei! Cinste lui Ilie Dumitrescu!

Meciurile extraordinare si golurile marcate pe banda rulanta, au avut consecinte serioase asupra atacantului grec. Iata ca acesta a fost luat in vizor de selectionerul Greciei, Otto Rehhagel. Este o confirmare a valorii pe care a aratat-o in decursul ultimului an la Steaua. Este fara doar si poate cel mai productiv atacant al momentului din Liga 1. Este cu atat mai imperios necesar sa remarcam conditiile in care Pantelis face performanta la Steaua. Este dupa parerea mea un model prin faptul ca nu a fost subiectul tabloidelor si si-a vazut serios de munca. Iata ca acest profil este exclusiv destinat performantei, iar aceasta nu s-a lasat asteptata. Kapetanos se dovedeste a fi un adevarat "Kapitanos" si nicidecum "ne-Kapitanos" asa cum urma sa se lamureasca Gigi.

Iata conform http://www.steauafc.com/, declaratia atacantului la aflarea vestii convocarii la echipa nationala a Greciei:

"Sunt foarte fericit si onorat pentru aceasta convocare si pot spune ca este o zi fericita in viata mea. Ii multumesc selectionerului pentru ca m-a inclus in lotul pentru acest amical, dar tin sa multumesc, in mod special, Stelei. Fara acest club minunat si de mare anvergura europeana, nu as fi putut sa ajung la echipa nationala. Le multumesc celor de la Steaua pentru ca au avut incredere in mine si m-au transferat in 2008, cand veneam dupa un an de accidentare. Acest club inseamna foarte mult pentru mine, deoarece aici am avut sansa de a progresa foarte mult la nivel profesional si sper din tot sufletul sa nu dezamagesc nici pe viitor suporterii"Mai am insa un remarcat pentru acest articol. Acesta se numeste Ilie Dumitrescu, omul care, total dezinteresat, a facut predictii 100% probate in timp, despre Pantelis Kapetanos.

Iata ce spunea Ilie Dumitrescu, pentru "Adevarul" acum un an si jumatete, atunci cand Steaua il achizitiona pe atacantul grec:

"E un jucător masiv, un vârf de careu şi are o lovitură bună de cap. În ultimul an n-a prea jucat la AEK Atena, dar când l-au transferat de la Iraklis era considerat o vedetă. De mult nu au mai avut cei din Ghencea un astfel de vârf, un adevărat număr 9.


Este un goleador. Îl ştiu şi din punct de vedere al caracterului: e un tip deosebit şi nu va avea probleme de adaptare. Va fi un fotbalist foarte util Stelei. De mult n-a mai intrat în fotbalul românesc vârfuri veritabile precum Kapetanos", a declarat Ilie Dumitrescu pentru Adevarul.

Eu personal consider ca Ilie, un mare atacant al Stelei in perioada de gorie, dar si al Nationalei de Aur, este foarte priceput si merita macar consultat cu un telefon atunci cand Steaua vrea sa achizitioneze atacanti. Poate ca asta se intampla deja, dar daca nu este foarte recomandat porneasca.

Iata un interviu luat lui Ilie, si aparut in Gazeta Sporturilor din Noiembrie 2009:

"Am fost primul care a spus că e un atacant foarte util în momentul în care a fost adus la Steaua. Lumea l-a privit cu neîncredere, dar am subliniat în permanenţă faptul că Pantelis se poate dovedi un transfer foarte inspirat. Kapetanos nu trebuie pierdut, e singurul vîrf veritabil de la Steaua. Bibişkov a evoluat foarte puţin, mai sînt copii promiţători la juniori sau la echipa secundă, însă ei nu reprezintă soluţii acum. Trebuie să se facă toate eforturie pentru ca grecul să fie păstrat, nu uitaţi că a marcat aproape toate golurile lunii noiembrie!"

Nu am ce sa adaug, decat ca ma aplec in fata profesionistului lui Ilie Dumitrescu, un stelist desavarsit.

Kapetanos, un golgheter adevarat, este in acest moment cel mai apreciat jucator al nostru. Merita toata stima si aprecierea suporterilor si a oficialilor clubului. Cu siguranta ca Gigi a confirmat cum putea mai bine aceasta incredere pe care o are in atacantul grec, dar cu abilitatea bine cunoscuta, si-a luat si masuri de siguranta, rezervandu-si dreptul sa renegocieze la fiecare 6 luni. Kapetanos este cel mai bine platit jucator al echipei si merita asta cu prisosinta.

Ne dorim din suflet ca Pantelis sa fie ramana in istoria acestui club prin performantele atinse. Asteptam cu nerabdare returul capionatului, cand, mai mult ca sigur, Kapetanos va aduce puncte importante pentru echipa.

Multumim Pantelis si mult succes la nationala Greciei!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More