Suporterii din Peluza Nord si Peluza Sud fac pace cu Gigi Becali

Iata vestea inceputului de campionat.

Pacea mult asteptata este oficializata printr-o hartie, a carei valoare juridica o pun serios la indoiala. Dar nu asta conteaza! Conteaza ca poate vom avea si noi parte de un spectacol de mult abandonat, o atmosfera electrizanta ce a lisit cu desavarsire echipei in ultimul timp. Imi este tare dor sa vad o atmosfera precum cea de la memorabilul meci cu Galata din preliminariile Champions League.

Cu toate ca eu sunt sceptic, este interesant de urmarit daca se va respecta acest acord. Iata ce prevede el:

1. Suporterii vor protesta democratic împotriva patronului

2. Scuze publice faţă de toate fostele glorii ale Stelei

3. Jignirile din presă vor înceta

4. Fără Valeriu Argăseală, singurul om din conducere care va păstra legătura cu suporterii va fi Basarab Panduru -

5. Ridicarea interdicţiilor şi ştergerea din baza de date, indiferent dacă este vorba de suporteri membri ai AISS sau nu

6. Permiterea accesului pe stadion cu materialele specific ultraşilor admise de legile ţării

7. Neimplicarea în alcătuirea echipei a altei persoane în afară de antrenor

8. Valeriu Argăseală e persoană non-grata

9. Respectarea dreptului la exprimare, fără cenzură

10. Cupa României să fie un obiectiv, nu o competiţie de mîna a doua

11. Locul 2 nu este un obiectiv, doar titlul

12. Patronul nu va mai purta însemne ale altor echipe

13. Obţinerea a cel puţin 5% din bilete la meciurile din deplasări

Nu este nimic imoral sau ilegal daca se respecta aceste puncte atata timp cat vom avea galerie. Nu se poate ca cea mai iubita echipa din Romania si poate din Europa de Este sa fie vaduvita de absenta fanilor.

Pacea dintre cele doua peluze si Gigi Becali este de bun augur atata timp cat va fi respectata.

Atrag atentia unui aspect care poate ca a fost doar lansat de presa cu intentia evidenta de a creea atmosfera si a baga zanzanie pentru a avea ce sa bage la tipar. Problema Karamienilor este, se pare, trecutul lor anti-stelist. Trebuie sa fim realisti si sa nu luam in serios astfel de reactii pentru ca in primul rand oamenii astia sunt straini. Doar nu sunteti atat de naivi sa credeti ca ei sunt rapidisti de mici sau timisoreni.. Este o prostie. E ca si cum ei ar veni acum si ar supne ca tot timpul si-au dorit sa ajunga la Steaua. Nu au facut-o. Ei sunt profesionisti care se duc si-si fac datoria acolo unde cineva ii plateste. Au si spus ca au venit la Steaua pentru ca antrenor este Stoichita. In opinia mea au fost cat se poate de corecti si realisti. Cu siguranta ca trebuie apostrofati daca nu s fac datoria cand sunt bagati in teren. Este cea mai mare gresala sa fie injurati si sa fim lipsiti prezenta lor totala in timpul jocului.

Nu uitati ce a patit Danciulescu la Dinamo! Dar macar Danciu este roman. Jucatorii trebuie sa fie judecati in functie de prestatiile lor si nu ca au facut nu stiu ce gest la un moment dat.

Fac un apel la reconciliere si bun simt. Hai sa sustinem echipa si sa luam campionatul. Va fi foarte greu pentru ca se joaca pe bani, pe banii din Champions League.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More