Steaua Live arbitreaza etapa a XX-a

Astazi s-au decis echipele de vedete care vor conduce, de la centru si de pe cele 2 margini, meciurile din etapa a XX-a. Spun vedete pentru ca in Romania, arbitrii sunt principali protagonisti ai meciurilor de fotbal. Arbitrii de centru au in gura fluerul, in dreapta cartonasele, iar cu stanga judeca fazele dupa cum au fost sfatuiti in saptamana premergatoare etapei. Tusierii sunt diferentiati de centrali prin lipsa fuierului, iar culorile cartonaselor sunt asezate in sah pe o panza care se ridica cand nu trebuie si nu se inalta cand este necesar. Echipa este coordonata din afara terenului de un observator, impartial, care nu vede lucrurile pentru care este asezat pe linia de centru si daca printr-o intamplare este fortat sa deschida ochii, uita sa noteze in raport ceea ce s-a intamplat.

Astfel lucrurile fiind oranduite, meciul Unirea Urziceni - Steaua va fi condus de la centru de catre megastarul Balaj si de dupa cele doua linii albe de catre Zoltan Szekely si Ioan Onicaş. In trecut Mr. Balaj a mai gresit "involuntar" impotriva stelei, iar greselile au avut urmari cat se poate de nesemnificative, pierderea campionatului, jucatori suspendati pentru derby-ul cu Dinamo, etc. Oare acesti arbitrii din Baia Mare vin sa arbitreze corect un meci al stelei stiind fiind faptul ca au in trecut suspendari in urma unor decizii luate in favoarea echipei CFR Cluj? Echipa din Napoca este recunoscuta ca fiind cea mai inversunata contestatoare a arbitrilor straini. Probabil ca greselile facute de domnul Chiorulet in etapa trecuta au fost doar primul "m" din cuvantul "multrumesc", o mica recunostinta pentru sustinearea breslei.
Dinamo spre deosebire de Steaua, chiar daca a solicitat arbitri straini, se bucura de niste delegari fara probleme, ba chiar au un arbitru la centru care la un moment dat a fost suspendat pe termen nelimitat, pentru greseli partinitoare, dar cum am mai spus-o si s-a vazut in meciul cu Universitatea, catelusii, au facut un transfer perfect, Florin Prunea.
Asadar un banc mai vechi schimbat putin ar suna cam asa:
"Pentru o victorie a Stelei exista arbitrii straini, pentru Dinamo exista Prunea."

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More