Steaua Bucuresti Otelul Galati Live Video, Liga 1 Online, 26 Spetembrie 2010

Va salut dragi iubtori ai sportului cu balonul patrat. Astazi ne uitam la Otelu' - Steaua, un meci de.. 1 x 2.
Echipa noastra mult iubita si terfelita merge la Galati sa joaca impotriva ambitiior lui Dorinel, antrenorul cu glas romanesc dar cu spirit nemtesc. Neamtul are o revansa de luat si probabil ca nu va uita toata viata lui experienta angajarii la Becali George. Dorinel afirma ca nici macar in gluma nu vrea sa mai auda de Gigi. Este incredibil cata adversitate a reusit acest personaj sa adune in jurul lui. Urmatorul pe lista este baiatul generalului Iordanescu, Edi. Ce sa mai spun despre aceasta numire a lui Edi, decat ca, sper sa fie doar un interimat. Poate puiul lui nea Puiu sa fie un antrenor de geniu care nu a fost sesizat de nimeni pana acum? Deja, ceea ce se intampla la steaua este absolut ridicol. oata lumea ese vinovata in egala masura. Toata partile implicate de la seful suprem la suporterul din peluza, toti si-au infipt coltii in felia culpei. In opinia mea Steaua nu va iesii din acest cerc vicios prea curand.

Ca sa revenim la meciul de astazi, Otelul si Steaua se vor bate, va vine sa credeti sau nu, pentru locul 1 in Liga 1. Avantul tineresc si ambitiile lui Dorinel dau roada la malul Dunarii. In Ghencea miroase a scandal si atmosfera este mai tensionata ca oricand. Tanase este capitan in Ghencea, Banel speram fundas sau rezerva, iar Ricardo se pare ca are bagajele la usa datorita afinitatilor sale extrasportive.

Una peste alta cam astea sunt conditiile in care astazi vedem live Otelul Galati - Steaua Bucuresti, Online in Liga 1 incepand cu ora 16:30, ora Romaniei.

Iata si echipele probabile:

Oţelul - Steaua
Oţelul: Grahovac, Râpă, Sîrghi, Costin, Sălăgeanu, Giurgiu, Neagu, Antal, Paraschiv, Ochiroşii, Borbely
Antrenor: Dorinel Munteanu


Steaua Bucuresti:
Tatarusanu, Nicolita, Abrudan, Geraldo, Latovlevici, Bicfalvi, Apostol, C. Tanase, B. Stancu, Brandan, Bilasco
Antrenor: Eduard Iordănescu

Otelul Galati Steaua Bucuresti Live Video Online in Liga 1, 26 Septembrie (09) 2010, incepand cu ora 16:30.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More