Dinamo - Steaua, ecranizarea celebrului roman "Prost sa fi noroc sa ai"

Dupa un meci ciudat, Dinamo castiga cu noroc impunandu-se cu scorul de 2-1. Analiza tribunei o vom lasa specialistului nostru Nea Cutare care probabil este blocat in traficul de pe sosele suspendate ale Bucurestiului. In schimb nu pot sa nu remarc arbitrajul care bine inteles ca nu a iesit din regula romaneasca a compensatiei. Inceputul a fost clar cu un atac criminal a lui N Doye care mai mai sa-l mi-l indoaie de tot pe Stancu. Sarcinile acestui animal de club au fost clare in acest meci in care si-a dus la bun sfarsit sarcina de distrugator la mijlocul terenului. De cealalta parte Banel in rolul de inger apoi in cel de demon, asa cum numai el ne-a obisnuit, a dat pasa de gol pentru ca mai tarziu sa rateze singur din 6 metri. Stancu nu a fost ajutat de jocul coechipierilor si asta s-a vazut poate mai clar ca niciodata. Apostol este prea interesat, cum bine a remarcat si Gigi, de a-si etala talentele nefotbalistice, din pacate.

Marius Avram si compania au fluierat cam ciudat, si anume:

1. Faul neacordat, al lui Latovlevici impotriva lui Torje, acordandu-i acestuia din urma cartonas galben pentru simulare.
2. Penalty clar atunci cand Margaritescu a apucat sa-l calareasca pe Ricardo in careu, dar se pare ca ar fi fost un suspect fault in atac.
3. Ofside acordat la un atac al Stelei cand un aparator al echipei Dinamo a stat tot timpul pe linia portii..

Si ma opresc aici pentru ca inca vreau sa las astea in sfera paranormalului si nu sa le cataloghez ca acte premeditate.

Gigi a plecat la pauza, scandalizat de manifestarile zgomotoase ale omologilor dinamovisti..

Daca nici acum, cand am jucat impotriva unei echipe de mijlocul clasamentului nu castigam, atunci cand?

Si nu vreau sa ma opresc pana nu remarc slavile si laudele cantate de fostul presedinte stelist Mihai Stoica, antrenorilor si jucatorilor de la Dinamo, afisand o fata mult prea interesanta si o mimica infinit superioara colegului de analiza, Ilie Dumitrescu.

La final concluzia se trage in numere. Dinamo - Steaua scor final 2-1 si traim inca o dezamagire in acest derby traditional.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More