Live: Scandal inainte de Utrecht Steaua, intre Gigi Becali si Victor Piturca

De ce sa se joace Utrecht - Steaua in conditii de liniste? De ce cand inca sunt de reglat niste conturi in sinul echipei din Ghencea. De unde a pornit ultimul atac momeala? Raspunsul vine din Banie. Piturca arunca momeli cu miros de scandal in tabara stelista si pentru ca omul cu echipa nu se poate abtine, vine urgent si raspunsul. Piturca nu are cu siguranta la inima jocul bunicel prestat de echipa Steaua si vrea sa strice putin atmosfera inaintea meciului cu Utrecht.

Sa nu uitam totodata ca Piti a luat atitudine imediat dupa declaratiile lui Mirel Radoi conform carora ar vrea sa se retraga din nationala. Piti a sarit ca ars si l-a pus la zid pe Radoi. O nebunie totala acolo unde-si baga Piti coada.

Iata o parte a dialogului, via mass media, dintre Victor Piturca si Gigi Becali:

Victor Piturca: "Steaua nu are nicio sansa la titlu si Europa! Patronul a revenit la vechile obiceiuri.."

Gigi Becali: "Piturca nu este sanatos la cap! Ce il intereseaza sa barfeasca de Mirel Radoi si de Steaua? O sa vedem noi daca are sau nu Steaua sanse la titlu. Dracu' nu il lasa si ii spune ca e bun antrenor, dar ca trebuie sa spuna despre Steaua. Toate rautatile o sa le vada cand i-o fi lumea mai draga! De asta a avut numai ghinioane si a ratat continuu! O cauta cu lumanarea, nu ii convine pacea! Cred ca a luat-o razna!"
Numai in pielea jucatorilor si a antrenorilor sa nu fi atunci cand in jurul echipei se nasc tot felul de controverse si scandaluri care cu siguranta nu au ce cauta in acest sport.

Va vom tine la curent si cu alte stiri inaintea meciului Utrecht - Steaua Live, Online.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More