Rapid - Steaua Live Online Luni 8-11-2010. Steaua la Barna.

Rapid - Steaua Live Online Luni 8-11-2010

Ne apropiem cu pasi repezi de ziua de Luni, 8-10-2010, cand vom merge in Giulesti sa batem Rapidul. Rapidul este o echipe in forma dar care si ea se clatina usor datorita tensiunilor interminabile din interiorul clubului. Steaua poate cu siguranta sa profite de pe urma increderii capatate dupa victoria cu Utrecht si sa speculeze perioada nefasta de la clubul Rapid. Sa nu uitam insa ca problemele noastre sunt departe de a fi terminate. FOTO: www . steauafc . com


Pe langa problemele de efectiv pe care eu nu le consider suficient de importante, vezi accidentarile lui Surdu si Apostol, sunt probleme reale la mecanica echipei pe parcursul partidelor. Este destul de greu sa ai ca etalon meciul cu Utrecht ci mai degraba meciurile cu Gloria Bistrita sau Pandurii Tg. Jiu cand ocaziile noastre si o tactica premeditata au fost specie rara pe terenul de fotbal. Acum fiecare are parerea lui. Unii spun ca jucatorii nu isi dau interesul, altii ca Lacatus nu este antrenor si mai sunt unii care arunca cu bolovani in conducerea clubului. Poate ca putin din toate fac ca jocul echipei sa fie parca lipsit de strategie. La Utrecht sa vazut o raza de lumina si asta numai dupa iesirea lui Apostol, care in opinia mea a facut un meci bunicel, Bicfalvi inlocuind-ul cu succes pe fostul jucator al Unirii si international de seniori. Bicfalvi este cu siguranta o varianta foarte buna si sunt convins de asta pentru ca este descoperit de Hagi. Sa nu uitam ca desi Hagi inca nu a confirmat ca antrenor, la jucatori tineri se pricepe cu siguranta.

Rapid Steaua Live Online
Ei bine, in meciul cu Rapid eu cred ca totul va depinde situatia a 4 puncte cheie din angrenajul echipei:

1. Cuplul de la mijlocul terenului in opinia mea este de o importanta cruiciala la acest meci. Eu cred ca Bicfalvi isi va pastra locul in primul 11, alaturi de Ricardo Gomes, chiar daca Apostol se va reface pana la ora disputarii partidei. Ricardo si Bicfalvi mi se par cei mai buni pentru ceea ce vrea Steaua sa joace si sa vazut clar la meciul cu Utrecht ca devierile si pasele dintr-o bucata au fost cele care au rupt jocul inteligent al olandezilor.
2. Ocaziile la poarta noastra vor fi numeroase pentru inca mi se pare ca Steaua nu stapaneste bine jocul in defensiva si se cam precipita mai ales cand echipa adversa desface jocul in benzi. Martinovici este un jucator bunicel dar care mi se pare usor de depasit in viteza de catre un jucator tehnic. Latovlevici este cu siguranta un jucator fantastic dar pe faza de atac. Urcarile dese ale acestuia pot creea spatii pe care se vor putea construii contra-atacuri periculoase.
3. Forma lui Bogdan Stancu este cruiciala la acest meci. El este fara dubii cel mai bun atacant din campionatul nostru. O zi favorabila pentru ros-albastrii depinde in mare masura si de dispozitia atacantului.
4. "Apara Tatarusanu" este expresia cea ma folosita de o vreme in Ghencea. Pe undeva ne bucura, pentru ca astfel se contureaza profilul unui portar mare, dar ne si ingrijoreaza datorita volumului de munca la care este supus din pricina apararii instabile a echipei.

Daca Luni 08-11-2010 Steaua va reusi sa stea pe barna, va depinde in mare masura de gestionarea celor 4 puncte cheie enumerate mai sus. Daca marcam primii in Giulesti vom domolii putin si presiunea creata de suporterii rapidului.

Simt insa nevoia sa mentionez un al-5-lea punct cheie. Vom fi putini in Giulesti dar trebuie sa fim rai! Trebuie sa ragusim luni. Galeria Stelei o sa fie la inaltime!

Forza Steaua!

Nu uitati sa fiti online Luni 08-11-2010 pentru Rapid Steaua Live.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More