Despartire trista. Lacatus OUT! Altul la rand!

Sursa foto: mediafax.ro

Aseara in conferinta de presa de dupa meci, Lacatus si-a facut mea culpa dar a anuntat ca nu isi va da demisia. Imediat dupa, la auzul acestei declaratii, Becali, usor surprins poate, ii sugera antrenorului sa se mai gandeasca. :)

Iata ca Marius Lacatus a urmat indicatiile patronului si astazi se confirma ceea ce prinsese inca de ieri contur.
Marius Lacatus demisioneaza de la carma echipei.

Iata ce declara Gigi Becali:

"Am fost acolo. Lacatus mi-a spus ca a decis sa-si dea demisia dupa cele intamplate. Dupa aia, i-a salutat pe baieti si a plecat"
"Am anticipat plecarea lui Lacatus, dar nu stiu inca cine va veni. Nu stiu cine va fi antrenor. Deocamdata antrenamentele le tin Edi Iordanescu si Caramarin"

Incoltit din toate partile, lovit de conducatori, omologi si chiar de anumiti jucatori, Lacatus pleaca din pacate fara a reusii ceea ce a reusit de nenumarate ori ca jucator, sa fie campion cu Steaua.

Dincolo de alte analize se distinge schimbarea de atitudine a lui Gigi care probabil exasperat de rapiditatea cu care banii lui se duc pe apa sambetei, acesta anunta o schimbare totala de abordare pentru perioada ce va sa vie.

Iata declaratia lui Gigi Becali, pentru sport.ro, referitoare la jucatori:

"Nu mai vreau sa las haturile din mana, vreau sa ma bat cu marile cluburi din Europa. Nu mai am nevoie la Steaua de jucatori care se duc in cluburi. De acum incolo, fiecare jucator va fi sever controlat. Fiecare jucator va fi sunat pe fix la ora 22:00 si cine nu este acasa va fi sanctionat cu 5% din salariu"
"Nu mai vreau clapetisti la Steaua, vreau doar jucatori care cara pianul. In meciul cu Brasov s-au crezut toti artisti"

Conform sport.ro, Ienei spune ca o contributie esentiala in esuarea obiectivelor din actualul sezon este si infuzia de jucatori de la Urziceni si promovarea lor fortata de catre Mihai Stoica. Iata declaratia:
"Erau probleme interne la Steaua, Lacatus nu si-a dat seama de asta si datorita sentimentelor pe care le avea pentru echipa a acceptat sa revina. Nu stiu cine poate sa vina acum! Imi pare foarte rau pentru Lacatus! E un antrenor foarte bun, dar nu a putut sa-si faca foarte bine meseria la Steaua. El nu s-a luat dupa nimeni, dar poate a fost influentat indirect de toti cei din jurul lui, e normal sa auda lucruri si poate sa le ia in seama. Ma refer si la Mihai Stoica aici. El a lucrat cu unii jucatori la Urziceni, e normal sa aiba incredere in ei si sa isi doreasca sa ii promoveze! Steaua"

Un punct de vedere de care cu siguranta trebuie tinut cont este cel al lui Dumitru Dragomir care continua sa si ridice in slavi favoritii.

"Gigi are un manager bun la fotbal. De ce sa spun eu ce e mai bine... Steaua are nevoie in primul rand de jucatori de valoare, apoi are nevoie de un antrenor. Are nevoie de un antrenor de tipul lui Olaroiu sau Piturca. Nu il vad neaparat pe Piturca intorcandu-se. Steaua are nevoie de un facator de echipe. Nu sunt mai mult de 5 jucatori valorosi la Steaua acum. Sa-i nominalizam: Tatarusanu, Gardos, Ionescu, Marinescu... dar doar Gardos e peste Ionescu. Ionescu este peste toti. Eu l-as fi tinut pana in vara pe Lacatus, nu l-as fi dat afara. Acum Lacatus este victima, dar o sa vedeti meritele lui Lacatus la Steaua... nu vor fi uitate niciodata", a spus Dragomir la Sport.ro

Peluza Nord ameninta cu bataia jucatorii Stelei si in special pe Tanase!

"Dacă cineva mă anunţă că Tănase e prin club, atunci îl anunţ public că nu-l văd bine. Îl bat bine! Îi rup picioarele! Am ţinut aseară suporterii să nu se ducă peste ei. Tănase nu voia să îngenuncheze dacă nu erau MM şi Lăcătuş. Dacă nu plecau Bărboianu, Găman şi Iliev, ne bătea Craiova cu 3-0!" , a spus Mustaţă la Sport.ro.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More