In Spiritul Fiarei, Steaua Brasov Live 6-03-2011

STEAUA BUCURESTI - FC BRASOV 06 MARTIE - 03-2011 LIVE ONLINE VIDEO

Steaua Brasov Live este unul din seria de meciuri capitale la care Marius Lacatus lucreaza intens. La primul meci pe Ghencea din acest an, Marius vrea 3 puncte si asta il face sa nu mai creada decat in propriile simtiri. Este deja celebru cazul Gardos, desigur amplificat de presa la maxim. Refuzul antrenorului de a il introduce in primul 11 a dat presa peste cap de fericire, articolele curgand pe aceasta tema. Evident ca stimatii jurnalisti isi frecau mainile de bucurie ca Steaua le mai da putin de lucru si au subiect de intriga.

Iata ca astazi, dupa ce exoticul Maicon a facut valuri in presa cu povestea vietii lui dar si cu laudele si aprecierile primite de la colegi Marius muta curajos si il lasa pe tusa pe sud-american pentru partida de la Brasov.Lacatus joaca asa cum trebuia sa o faca de la inceput, fara a se lasa impresionat de idei, critici sau sfaturi venite din toate directiile. Marius trebuia sa ia taurul de coarne. Steaua - Brasov se joaca asa cum o sa vrea Lacatus.


Impotriva presei, impotriva patronului, impotriva hienelor din antrenoroat, impotriva sansei, departe de familie si de vremurile de glorie, Marius Lacatus joaca in spiritul fiarei de odinioara.

Cu Brasovul, Marius joaca va juca logic, cu acelasi 11 care a facut un joc bun, cel putin in prima repriza la Craiova. Daca ii iese, Marius o sa-i mai faca pe contestatari sa taca, macar pentru o vreme.

Dupa ce a dat dovada de un respect incredibil, in raport cu suporterii, cu patronul si cu presa, Marius vrea sa danseze pe muzica compusa de el. Simt ca o sa ii iasa!

Bafta multa Marius Lacatus!

Steaua Fc Brasov Live Online Video 6-03-2011

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More