Steaua Live - Ratatii de Bamboo


Steaua Bucuresti fosta mare campioana a Europei si a Romaniei, a ajuns in anul 2011 o echipa care nu se mai regaseste. Dupa nenumaratele gafe ale conducerii, dupa 3 ani in care nu a avut nici o perspectiva, ani in care cu greu s-au prins participari in Europa. Steaua este astazi pe o pozitie rusinoasa, aprope scoasa din cupele europene.
In ultimii 3 ani conducerea a amagit suporterii prin programe preum Academia de Tineret, Arsenal de Romania. Toate aceste strategii, fara o pregatire profesionista, fara o gandire sanatoasa, au esuat lamentabil. "Conducatorul" suprem nu a dat credit, pe rand, unor antrenori ca Bergodi, Lacatus, Munteanu, Dumitrescu, Piturca. Dupa fiecare esec a iesit in presa si a anuntat cu nonsalanta ca anul este ratat si ca se concentreaza pentru urmatorul. Ei bine iata ca intram in al 4-lea an in care anuntam ratarea unui alt an.
Jucatorii in care ne-am pus sperante in fiecare din acesti ultimi 4 ani au demonstrat rand pe rand ca sunt doar niste clienti ai barurilor si ai cluburilor de fite din bucuresti, iar pe teren au mimat fotbalul.
In tribunele din Ghencea, in aceasta seara, Radoi a fost chemat de suporteri pentru ai aplica o corectie actualului capitan. Tanase a demonstrat inca o data ca este extrem de limitat din punct de vedere intelectual cat si fotbalistic. Mijlocasul a parut ca are picioarele in ghips si nu bratul stang. Tot pe partea stanga, Brandan, a parut ca este stors de puteri de catre devoratoarea de fotbalisti.
La pauza mai mult sau mai putin cei din tribune sperau la un egal macar. Repriza secunda jucatorii stelisti au confirmat incompetenta din prima si pe fondul ninsorii, abundente ce a acoperit Bucurestiul.
Steaua este departe de tot ce speram cu totii, chiar daca suntem suporteri de Peluza (Nord sau Sud), tribuna 2 sau tribuna 1 si 0. Becali anunta ca se implica personal, anunt ce devine un laitmotiv in Ghencea. Suntem satui de experimente si de incompetenta capuselor adunate in jurul echipei. Poate este nevoie de o revolutie totala sau poate este nevoie sa recunoastem inferioritatea si sa incercam sa construim o echipa intr-un mod sanatos si nu cu jucatori umflati sau de pe dvd-uri.

Mandru ca sunt stelist!!! Respect Lacatus!!!


sursa foto: www.facebook.com

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More