SteauaLive - LACATUS A DEMISIONAT!!! Caramarin si Iordanescu, interimari!Marius Lăcătuş şi-a dat demisia de la Steaua. Informaţia a fost confirmată de patronul Stelei, Gigi Becali. "Am fost şi eu acolo. A venit în faţa echipei şi a anunţat că îşi dă demisia".

"Discuţiile au decurs simplu. El a stat în faţa jucătorilor şi le-a spus că a decis să renunţe. Asta a fost tot! Antrenamentele le vor susţine Caramarin şi Edi Iordănescu. Trebuie să promoveze jucătorii tineri pînă la final", a afirmat Becali.

"Nu ştiu ce antrenor vom pune, nu vreau să mai vorbesc despre fotbal. Trebuie să vorbească cei de pe primele locuri", a mai spus Becali.

Patronul Stelei a dezvăluit şi care sînt planurile echipei pentru viitor: "Nu vom căuta un antrenor experimentat acum, ci pe cineva care să conducă echipa pentru trei luni".

"Le-am spus că la ora 23 vor primi telefon acasă şi cine nu este va fi amendat. Eu am zis că la Steaua vor fi doar muncitori, nu pianişti. Pînă acum spuneam că nu mă mai bag la echipă, că nu mă interesează dacă Tănase stă numai prin cluburi, dar nu se mai poate", a declarat Becali.

"Lăcătuş a decis să îşi dea demisia. A stat în faţa echipei, şi-a salutat elevii şi a plecat. Am anticipat plecarea lui, deocamdată nu ştiu cine va veni. Piţurcă şi Roni Levi nu, că n-are ce să facă Piţurcă aici. Levi nici nu mi-a trecut prin cap. Din vară voi aduce un antrenor care să fie de valoare. Singurul antrenor la care mă gândesc este Olăroiu. L-am sunat şi aseară, dar n-a răspuns. Singurul care poate veni acum-acum este Olăroiu. Cine mai intră în club, pa!", a spus patronul Stelei, Gigi Becali.


surse: www.prosport.ro, www.gsp.ro


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More