Razboi de "secesiune" in Ghencea. Sud e Nord si Nord e Sud

Becali instigă la violenţă: "Ca să rămân în Ghencea, cei de la Nord să-i bată şi să-i liniştească pe ăia de la Sud "

"Dacă ăia de la Sud vin cu pancarte ?Iartă-ne nea Gigi, rămâi în Ghencea?, numai aşa rămân. Vă jur că numai aşa rămân. Altfel, ?salute tată?. Poate văd pancarte, dar nu cred, nu mai am încredere în ei. Trebuie să facă ei curăţenie, cei de la Nord sunt vreo 3.000-4.000. Nu că fac instigare. Dacă ei mizează pe bătăi, să se bată ei 300 cu ăştia 3.000. Să vedem care sunt mai puternici, ăştia ai mei de la Nord sau ăia 300 de la Sud. Să-i bată pe ăia şi să-i liniştească. Sau să nu-i mai lase ei".

"De la vară se vor schimba multe. În trei-patru luni pot să termin şi baza sportiva, în pădure la Băneasa. Vor fi patru, cinci terenuri, un hotel de 50-60 de camere. Să fie acolo, sub ochii mei. Dimineaţă la 8-9, pac. Ce mai pot spune după aia? Bază sportivă, nu o să mai am treabă, de jucat nu mai joc în Ghencea, joc pe Lia Manoliu. Scriu la peluza lor ?Istoria e a voastră? şi le-o las lor istoria. Exact acolo, la Peluza Sud. Şi ăştia de la Nord, dacă vor să vină cu istoria mea, şi cu istoria adevărată, a lui Duckadam, cum e recunoscută de milioanele de români, să vină la istoria asta.

Dacă vor istoria aia nebună a lor, ce visează ei, cai verzi pe pereţi, îi las acolo. Să stea, să se ducă duminica şi să plângă la morminte părăsite. Totul va fi degradat, cu nocturnă cu tot. Şi să rămână ăia de la Sud cu peluza lor. Cine vrea şi mă iubeşte pe mine vine la Lia Manoliu. Ce să fac? Să mă bat cu pietre? Milioanele de suporteri poate nu sunt de acord, dar trebuie să înţeleagă şi ei că nu o mai pot scoate la capăt cu huliganii. Nu mai au ce să facă pe urmă. Fac eu şi o firmă de pază şi nu o să mai poată arunca nici cu pietre. Şi la cea mai mică înjurătură nu va mai intra niciodată. Totul e legal. Fac totul numai ca să scap de acei huligani drogaţi.

Pentru ce să mă mai judec şi cu MApN-ul? Plec eu singur. Acum avem termen, o să-i spun judecătorului să acorde un alt termen, ca să pot să-mi iau lucrurile de acolo, şi plec, nu mai trebuie să ne certăm"


Răspunsul AISS la declaraţiile Fariseului:

"Dacă echipa va pleca de pe stadionul din Ghencea, noi nu vom mai avea nicio legătură cu surogatul care va deveni. Am înţeles că Becali a spus ca noi să ne păstrăm palmaresul. Noi suntem pregătiţi să preluăm palmaresul Stelei şi să-l cedăm persoanelor interesate să preia acest club. Plecarea Stelei din Ghencea ar rupe ultima verigă care lega echipa de acum cu istoria clubului. Este o ofensă adusă tuturor steliştilor ca echipa să se mute de pe stadionul unde a avut cele mai mari performanţe. Să plece el de la echipă, nu să mute echipa din Ghencea. Protestul nu se va opri".

Răspunsul lui Gheorghe Mustaţă la declaraţiile Fariseului:

"Trebuie să avem o discuţie cu cei de la AISS, cu cei de la Sud. Peluza Nord este hotărâtă ca echipa să nu plece din Ghencea. Nu trebuie să se ajungă la bătaie şi sper să rezolvăm această problemă".

AISS îşi exprimă deschiderea la dialog cu reprezentanţii Peluzei Nord.


sursa foto: prosport.ro

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More