Steaua - Dinamo Live, Online Video din Liga 1, azi 25-04-2011DINAMO-STEAUA 05.12.2011 LIVE

Steaua - Dinamo este Live, Online Video din Liga 1, astazi 25-04-2011.Ziua marelui Derby de Romania a venit. Marele Clasic din istoria fotbalistica a Romaniei se joaca astazi, Luni 25-04-2011 si va fi preluat Live. Vin cainii in Ghencea. Astazi trebuie sa fim hingheri si pe buna dreptate ca ar cam fi timpul. Echipa se afla destul de aproape de fruntea clasamentului, ceea ce ne face sa speram insa jocul prestat in ultmile partide ne spune contrariul. Vrem sa fim acolo unde acest club merita sa fie, acolo unde istoria ne-a rezervat cel mai bun loc.

Steaua - Dinamo va fi live si va sparge toate audientele. Steaua - Dinamo este un meci al marilor orgolii, si se joaca de la firul ierbii pana la televizoarele teraselor. Pasiunea pentru culorile iubite pune stapanire pe emotiile suporterilor. Ghencea fierbe, Ghencea se transforma intr-un vulcan. Ultrasii din spatele blocurilor isi pregatesc constiinciosi actiunile din ziua derby-ului. Betia, bataia cu clanul advers si hartuirea jandarmilor sunt pe ordinea de zi astazi. Actiuni contestate dar specifice fenomenului ultras care fac deleciul celor ce traiesc astfel.

Steaua Dinamo este live in orice colt de lume.

Astazi nu facem analize, interpretari sau predictii. Astazi bem o bere inainte si dam totul pentru Steaua in timpul meciului. O parte vor urla din tribuna iar altii din fata televizorului. Toti vom fi insa una si alaturi de echipa mult iubita. Iubim Steaua si dam tot pentru. Speram ca si cei ce vor fi in teren astazi sa simta si sa actioneze in consecinta.

Si pentru ca venii vorba de cei ce joaca pentru culori, iata, asa cum v-am obisnuit, o mica statistica precum si echipele probabile de la Steaua - Dinamo.

Sursa: onlinesport.ro

Steaua:

Echipa probabila: Tatarusanu - Martinovici, Gardos, Geraldo, Latovlevici - Nicolita, Bicfalvi, Brandan, Tanase - Surdu, Bilasco. Antrenor: Sorin Cârtu.
Rezerve: Stanca, Bonfim, Radut, 27. Marinescu, 10. Dica, 11. Onofras 99. Maicon.

Absenti: Ricardo, Iliev, Szekely (accidentati).

Dinamo:

Echipa probabila: 34. Balgradean - 18. Barboianu, 21. D. Grigore, 3. Moti, 2. Diabate - 22. Torje, 5. D. Kone, 6. Margaritescu, 7. C. Munteanu -10. Alexe, 25. Danciulescu. Antrenor: Ioan Andone.

Rezerve: 23. Naumovski, 30. V. Munteanu, 24. Gaman, 8. Patrascu, 20. Bakaj, 9. Tucudean, 19. L. Ganea.

Absent: Dolha (accidentat).

Palmares:
123 de meciuri in total
34 de victorii Steaua
45 de egaluri
44 de victorii Dinamo
161-166 golaveraj Steaua - Dinamo

Primul meci: scor 0-1, în 20 noiembrie 1948.

Scor maxim: 5-0, pe stadionul "Steaua", în 4 aprilie 1998.

Ultima victorie a echipei oaspete pe stadionul "Steaua": scor 1-0, în 30 august 2009.

În tur: scor 1-2.

Steaua - Dinamo, luni, ora 20.30, Digi Sport
Observator: Alexandru Popescu.
Supervizor : Valentin Alexandru.

Steaua Dinamo Live
Steaua Dinamo Online
Steaua Dinamo Video

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More