CFR CLUJ - STEAUA LIVE VIDEO ONLINE 21.05.2011


In ultima etapa a campionatului, Steaua se deplaseaza la Cluj pentru a intalni rivala CFR. Pentru Steaua aceasta partida reprezinta o ultima sansa de a termina actuala editie de campionat pe un loc de Europa League. Meciul se anunta dificil deoarece, chiar daca CFR nu mai are nicio motivatie, va dori sa arate ca este echipa campiona en titre.
Steaua isi doreste sa faca un meci mare pentru a elimina o presiune pentru Clasicul de miercuri din cupa. Astfel cu o victorie in partida de astazi echipa ros-albastra isi va asigura calificarea in Europa League, dupa un parcurs dezastruos in campionat.
In cazul unui egal Steaua asteapta o victorie sau un egal al Craiovei in fata Gaz Metanului, in cazul in care la sfarsitul campionatului Gaz Metan este la egalitate cu Steaua, echipa noastra pierde calificarea datorita rezultatelor directe favorabile mediesenilor.
Pentru a ne intarii sperantele pentru finala cupei, Steaua trebuie sa faca astazi, cu incepere de la ora 17.00, o partida mare si sa o invinga fara drept de apel pe CFR.


Urmariti preluarea live video online a partidei CFR CLUJ - STEAUA, astazi 21.05.2011 cu incepere de la ora 17.00.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More