"Fiul se intoarce" - avantaj pentru "potai"!?


Dupa cum probabil ati aflat, in finala cupei de maine seara, il vom avea pentru a 3-a oara, in derby-ul fotbalului romanesc, pe Marius Avram conducator al "dreptatii".
Statistica Stelei cu "fiul" la centru nu este deloc imbucuratoare. Cele mai importante partide pe care le-am pierdut cu aportul acestuia au fost chiar meciurile cele mai importante din campionatul abia incheiat.
In partida tur incheiata cu victoria cateilor 2-1, Mariusica a acordat 2 penalty-uri pentru dinamo, NU a vazut intrarea de 5 cartonase rosii a lui iN'DoAye la Stancu si nici faultul clar ca lumina zilei la Ricardo in careul dinamovist.
Fluieratul smecheresc nu ii este strain, a dat dovada in partida din retur atunci cand a oprit vreo 4 atacuri steliste, aratand ca "legea avantajlui" nu exista decat daca vrea el.
Dinamo vine in partida de maine cu inca un as in maneca, "stegarul" Nagy fiind cel la al carui indemn "porcodean" l-a eliminat pe Thereau, in detrimentul lui Moti, in partida de acum cativa ani. Partida incheiata cu inca o victorie "nesperata" a cateilor in fata stelei.
In concluzie daca sunteti stelisti care va stiti ca suferiti la nedreptatile cu care ne-au obisnuit fluierasii, va sfatuiesc sa pariati o suma de bani pe victoria cainilor. Probabil ca multi o vor face dupa aceste delegari.
Daca considerati ca Steaua o poate invinge si cu arbitrii pe Dinamo, va astept maine la meci.

Forza STEAUA

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More