Supercupa Romaniei: Steaua - Otelul Galati Live Online Video, azi 17 Iulie (07) 2011 incepand cu ora 20:45Azi incepe sa revina fotbalul in viata noastra. Se joaca ultimul meci al sezonului recent incheiat, meciul care va opune castigatoarea titlului in Liga 1, Otelul Galati si castigatoarea Cupei Romaniei, Steaua Bucuresti. Supercupa Romaniei se joaca azi live incepand cu ora 20:45

Supercupa Otelul Galati - Steaua Bucuresti este meciul care ne va mai potolii din setea de fotbal acumulata in intersezon. In aceasta zi vom vedea la lucru cele doua laureate din sezonul 2010-2011. Otelul si Steaua vor sustine azi 17 Iulie un test important in care se vor trage concluzii necesare in vedeare ultimelor reglaje pentru viitorul sezon. Fiecare echipa are asadar sansa sa vada daca stagiul de pregatire din intersezon incepe sa dea roade. Otelul, o echipa conservatoare avand in vedere ca nu a transferat jucatori, a pus accent pe inbunatatirea relatiilor de joc si cu siguranta acest lucru se va observa. Steaua, cu multi jucatori noi nu are multe motive de lauda. Singurele repere care pot sa dea incredere unui rezultat pozitiv sunt Bicfalvi si Tatu, 2 jucatori care au impresionat in pregatiri. Dorinel are de partea lui o echipa deja rodata, jucatori care isi stiu jocul foarte bine. Steaua are de partea ei numele si traditia care cu siguranta ca vor conta.

Live Online va prezentam echipele probabile de la Supercupa Otelul Galati - Steaua Bucuresti:

Otelul Galati: Grahovac - Rapa, Perendija, Costin, Salageanu - Giurgiu, Neagu - Antal, Viglianti, S. Ilie - Paraschiv.
Antrenor: Dorinel Munteanu.
Rezerve: Branet, Sarghi, Benga, Frunza, Bus, Ibeh, Pena.

Steaua Bucuresti: Tatarusanu - Martinovici, Galamaz, Gardos, Latovlevici - B. Nicolita, Bicfalvi, Brandan, C. Tanase - Tatu, Rusescu.
Antrenor: Ronny Levy.
Rezerve: Stanca, G. Matei, Iliev, Lupu, D. Popa, Bajenaru, M. Costea.

Arbitri: Robert Dumitru (central) - Aurel Onita, Cristian Nica (asistenti) - Sebastian Coltescu (rezerva).

Asadar nu ratati in aceasta seara meciul de la Piatra Neamn dintre Otelul si Steaua, contand pentru Supercupa Romaniei editia 2011.

Otelul Steaua Live
Steaua Otelul Supercupa
Supercupa Romaniei Live

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More