Poli Timisoara - Steaua Cupa Romaniei 27.10.2011 ora 20.45

Astazi se joaca cu incepere de la ora 20.45 Poli Timisoara Steaua Live Video Online Cupa Romaniei. Meciul contand pentru 16 -mile Cupei Romaniei Timisoareana, este un alt test pe care echipa lui Ilie Stan trebuie sa-l sustina in aceasta perioada. Daca in Europa League, dupa rusinea de la Haifa, se mai poate face ceva, daca dupa semiesecul de luni, se mai poate revenii, in aceasta seara un esec inseamna eliminarea din Cupa.

Datorita castigarii trofeului, Steaua, a jucat in acest sezon un singur tur pana in grupele EL. Atunci cand locul din clasament nu intrevede o prezenta viitoare in Europa, meciul din aceasta seara este poate cel mai greu examen pe care fragila echipa a stelei trebuie sa-l treaca.
Victoria este cu atat mai necesara, cand joci in fata unei echipe de liga a 2-a, dar care in teren este vicecampioana Romaniei. Timisoara doreste sa dovedeasca inca o data nedreptatea care i s-a facut, asa ca Steaua are un meci care poate este mai greu decat isi imagineaza Dodel, Nila si restul.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More