Dinamo - Steaua 1-3 frustrarile tribunei.

Steaua a invins in derby-ul cu nr 125 marea rivala Dinamo. Victoria nu a fost doar o simpla victorie ci a fost o umilinta, Steaua reusind sa inscrie 3 goluri.

Echipa din Stefan cel Mare a inceput partida in atac, iar jucatorul nr 1 din acest tur de campionat, arbitrul, a lovit inca o data. Fault in atac la Niculae - nesanctionat- henT involuntar - penalty pentru javre.
Parca nereusind sa se stapaneasca arbitrii au dorit sa ajute si in aceasta seara liderul mincinos al campionatului.
Am evitat sa imi mai expun parerile pe SteauaLive, datorita parcursului indoielnic al Stelei din acest tur, iar victoriile pe banda ale lui dinamo, cu concursul arbitrilor, parca nu mi-au dat voie sa ma exprim fata de mizeriile pe care le traim in fiecare etapa. Frica maidanezului din Valea Boului, de a revenii in tara si penalty-ul din aceasta seara dovedesc inca o data mizeriile din fotbalul romanesc.
Liderul "incotestabil" al campionatului a fost "subordonat" in aceasta seara de o echipa aflata in degrindolada, dar care a jucat cu 30% mai multe meciuri in acest an, o echipa fara stadion cu probleme manageriale, dar o echipa care nu desconsidera nici o competitie si mai ales competitia care aduce prestigiu Romaniei .
Victoria Stelei cu 3-1 este cu atat mai frumoasa deoarece vine dupa o seceta de 7 ani, dar cu totii stim cum a fost aceasta seceta intretinuta de arbitrii precum Corpodean sau Avram. In ultimele 2 meciuri Dinamo a primit 3 penalty-uri fiecare avand povestea lui.
Sper ca presa sa nu laude foarte mult victoria Stelei fara sa revizuiasca lovitura de pedeapsa dictata impotriva acesteia.
Oricum una peste alta, etapa urmatoare ne asteapta un nou joc important si impotriva unei echipe care si-a facut renume prin meciuri cu arbitraje dubioase.

Cu totii il contestam pe Becali, dar de cativa ani buni Steaua joaca meciurile pe teren, iar eventualele greseli de care a profiat au fost sporadice si fortuite


1, 2, 3 si ne-am ... pe ei!!!!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More