Steaua Bucuresti - CFR Cluj 1-1 Rezumat Video Goluri 10.12.2011

Dupa cum spuneam in prefata meciului, Balaj a fost eroul acestui meci. La finalul fiecarui meci al cFr-ului sunt discutii despre corectitudinea arbitrajului. La acest meci peste 35000 de oameni au vazut cum arbitrul i-a iertat in mai multe randuri pe jucatorii clujeni de primirea celui de-al doilea cartonas galben. Muresan si Cadu acesti distrugatori de fotbal meritau inca din prima repriza sa fie eliminati. Intrarile extrem de dure au aratat lipsa de respect pe care o au acesti jucatori pentru adversarii lor. Obisnuiti parca sa fie ajutati de cavalerii fluierului, acestia nu mai au masura in duritatea cu care incearca sa castige duelurile pe teren.

Mizeria de fotbal pe care au aratat-o pe National Arena nu face decat sa confirme ca locul pe care aceasta echipa il ocupa in clasament este rodul unor arbitraje dubioase.
Balaj mai mult decat sa inchida ochii la intrarile de K1, i-a anulat un al doilea galben aratat lui Cadu in finalul partidei, desi pe imagini se vede clar ca cel sanctionat este capitanul clujenilor, acesta nu a primit cartonasul rosu. Suntem curiosi sa vedem ce a scris pe carnetel arbitrul.
Oricum Steaua a aratat ca in fata propriilor suporteri poate sa dezvolte o forta de joc nemaintalnita si sa isi ingenuncheze adversarul.
Chiar daca ghnionul facut ca Prepelita sa loveasca de 2 ori bara, iar Rusescu o data, intr-o singura repriza, arbitrul nu are nici o scuza pentru modul in care a condus aceasta partida.


Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More