Steaua Bucuresti - CFR Cluj Live Video Online 10.12.2011 ora 20.00


Daca in etapa trecuta am crezut ca am jucat cu echipa favorita a arbitrilor, ei bine pe 10.12.2011, National Arena vine adevarata echipa a CCA-ului. Greselile de arbitraj facute in favoarea clujenilor, in acest an au atins maximul absolut. Hotia din meciul cu Sibiu nu credeam ca am s-o vad vreodata, dar iata ca arbitrii din Romania mi-au facut aceasta neplacere.
Ei bine in fata a 40.000 de omaneni Steaua va da piept cu CFR Cluj pe data de 10.12.2011 ora 20.00.
Vom asista la o premiera in Romania, ca in 2 etape consecutive Steaua sa fie arbitrata de acelasi central, Balaj. Un "fluieras" care atunci cand nu declara ca vine din Cluj spune ca vine din Baia Mare. Speram ca in meciul cu Steaua sa arbitreze cu adevarat un derby. Probabil ca intr-un fotbal sanatos nu am asista la o astfel de premiera deoarece dupa lovitura de pedeapsa acordata pentru Dinamo in meciul precedent, acesta ar fi fost suspendat pentru o perioada. Sfarsitul fericit al partidei din etapa trecuta l-a facut totusi pe acesta sa nu fie incoltit pentru greseala pe care eu, consider ca a facut-o.
In concluzie, sperand ca va fi un meci in care arbitrii nu vor iesi in evidenta si ros-albastrii ne vor aduce o victorie nesperata, ca in meciul cu Dinamo. Sperand ca jucatorii ros-albastrii se vor prezenta cu prospetime si dorinta de victorie in fata celor peste 40.000 de oameni. Va invitam sa urmariti preluarea Live a partidei STEAUA - CFR CLUJ.

Daca nu esti pe stadion da click aici pentru STEAUA - CFR CLUJ LIVE.

Partida Steaua Bucuresti - CFR Cluj va fi transmisa live la tv pe canalul Digisport, iar daca nu esti din Romania il poti urmari pe STEAUALIVE TV.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More