Steaua Dinamo Live, Online Video 17-05-2012 National Arena pentru Liga1 la FotbalSteaua Dinamo Live Online direct de pe arena Nationala.

Primul derby adevarat jucat pe noua arena. Primul el classico de Romania desfasurat pe stadionul care in sfarsit are acoperis. Steaua Dinamo este live cu stadionul plin si biletele vandute toate cu mai bine de 48 de ore inainte de fluierul de start.

Este fara indoiala meciul la care orice jucator autohton viseaza. Este o onoare sa imbraci tricoul oricarei echipe la un asa meci. Este o batalie de traditie si clar cea mai de seama in toata istoria fotbalistica din Carpati. Dupa cum si sondajele o arata, in seara asta, cel putin 60% dintre microbisti vor fi conectati intr-un fel sau altul la acest mega meci. Este meciul in care Steaua va fi gazda, iar Dinamo echipa vizitatoare. Va fi cu siguranta o mare ros albastra care va creea o atmosfera incredibila. Meciul, este unul foarte important pentru stabilirea clasamentului la varf. In acest moment, se vehiculeaza ideea ca CFR va castiga cele trei puncte din meciul cu U Cluj la TAS. Este pacat ca acest campionat se decide iar prin comisii asa cum oricum a fost decis in mare parte de erori grave de arbitraj.

Steaua Dinamo, este un meci de urmarit si pentru cei ce pariaza. Favorita meciului Steaua Dinamo la pariuri este formatia ros albastra cu o cota in jusrul 1.80-2
Una dintre cele mai mari case de pariuri are urmatoarea repartizare de cote pentru acest meci:

Steaua 1.83 Dinamo 4.50 si 3.40 pentru Egal

Ce atmosfera va fi diseara pe Arena Nationala unde Steaua si Dinamo vor incinge la maxim masele participante la eveniment.

Iata si echipele probabile la Steaua Dinamo Live Online:


Steaua: Tatarusanu, Martinovici, Geraldo, Iliev, Latovlevici, Chipciu, Chiriches, Bourceanu, Tanase, Tatu, Rusescu

Rezerve: Stanca, Gardos, Radut, M. Costea, Pirvulescu, Bicfalvi,  Balan
Antrenor: Mihai Stoichita

Dinamo: Naumoviski, Luchin, Grigore, Scarlatache, Pulhac, Matei, Rus, Kone, Curtean,Alexe,  Niculae

Rezerve: Balgradean,  Moti, Tames, Stratila, Danciulescu, Tucudean
Antrenor: Dario Bonetti

Steaua-Dinamo-Live-Online-Video-17-05-2012-National-Arena-Liga1-Fotbal
Steaua Dinamo Live
Unicul Derbi de Romania, Steaua Dinamo va fi Live Online pe Arena Nationala astazi 17-05-2012 incepand cu ora 21:45, ora Romaniei. Meciul Steaua Dinamo va fi transmis in direct de postul Digi Sport.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More